A Fresh zenekar hivatalos oldala
Fresh
::

Hírek

 • Fresh - Party klipforgatás
  2014-06-03
  Fresh

  Fergeteges hangulatú klipforgatáson vannak túl a Fresh-lányok. 2014 június 3-án éjjel a 3.kerületi Dallas étteremben Andi és Wiki visszaröpült az 50-es évek Amerikájába. Tánc, buli, ének a Ticci tervezte tökéletesen korhű ruhákban. A 4 profi táncos Szabó Tomi őrületes koreográfiájával szinte a Vissza jövőbe című filmbe varázsolja a nézőt. Andi és Wiki örömmel öltötték magukra a rockabilly-s ruhakölteményeiket és teljes gőzzel ropták a táncosokkal a koreográfiát. A Party című új Fresh dal hamarosan az Itunes-on megvásárolható.


   

 • 1 órás Fresh kilp blokk a Muzsika Tv-n!
  2014-05-04
  Fresh

  2014 május 4-én, 19:00-tól!


   

 • Te és én klipforgatás
  2011-05-01
  Fresh

  Andi és Wiki leforgatta legújabb szexis videoklipjét a Te és én című dalukból. A felvételek helyszínéül az Ice-Watch segítségével a horvátországi Tribunj varázslatos tengerpartját választotta a stáb. A háromnapos project-ből 2 nap az utazással telt és jócskán adott okot az izgalomra az időjárás változása. Szerencsére mire megérkezett a Fresh a kis halászfaluban lévő és a 7 fős stábot vendégül látó impozáns Adriatiq Marina Tribunj szállodába már kisütött a nap. Így nyugodtan készülődtek a lányok a másnapi felvételekre, miközben a kikötő jacht-erdejének látványát bearanyozta a lenyugvó nap. A klip maga egy fantasztikus 48 láb hosszú luxus-jacht-on játszódik a gyönyörű Adriával a háttérben. Természeten Andi és Wiki szemet gyönyörködtető ruhákban és menő Ice-Watch órákkal a kezükön adják elő a Te és én című dalt, amely hamarosan kislemez formájában is megjelenik!

    

   Képek a galériában!


   

 • Új fotózás a bomba formában lévő Fresh-sel Kasza Tibivel!
  2011-04-01
  Fresh

  Új fotózás a bomba formában lévő Fresh-sel Kasza Tibivel

  és az Ice-Watch céggel a május 13-án megjelenő Te és Én kislemezhez!

  Beszámoló 2011.04.20-án a Tv2 Aktív műsorában!

   

   


   

 • Megjelent az új Fresh-cd, a Másik ajtó!
  2010-12-11
  Fresh

  Az albumon 10 felvétel kapott helyet. 3 új, a Másik ajtó, Te és én, Menj tovább. A többi 7 dal az elmúlt 8 év legnagyobb Fresh-slágerei, úgymint a közel egymilliós youtube nézettségű Én is imádlak, valamint az Utolsó tangó, vagy a Félig ördög, félig angyal, Volt egy nyár, Ne félj, Mámor, Latin holiday.

   


   

 • Hamarosan itt az új album, a Másik ajtó!
  2010-11-11
  Fresh

  Andi és Wiki az utolsó munkálatokat végzik a karácsonyra boltokba kerülő Fresh cd-hez.

  2010 november 11-én pedig leforgatták a címadó Másik ajtó-ból legfrissebb klipjüket is.

   

   

   

   

  Képek a galériában!


   

 • Manchesteri hétvége
  2010-03-06
  Fresh

  Manchesteri fiatalok meghívását elfogadva utazott Andi és Wiki Manchesterbe márciusban. A korántsem zökkenőmentes repülőút, melynek során csaknem a dublini járaton kötöttek ki a lányok így végül 3 órásra sikeredett. Ritka jelenség, de úgy látszik a Fresh kedvéért kisütött a nap erre a 2 napra Manchester egén. A Fresh a híres futball satadion szomszédságában szállt meg. A teltházas koncert fergeteges hangulatban zajlott és igazi házibulivá alakult a végére. Wikiék még a palacsintasütésbe is besegítettek.


   

 • Vidám fotózás a Fresh lányokkal és Kucsera Gáborral
  2009-11-17
  Fresh

  Fergeteges hangulatban zajlott a Fresh és Kucsera Gábor fotózása, melyen a Shopsport cég által forgalmazott márkás ruhákat mutatták be. Mivel Gábor majd 2 fejjel magasabb Wikinél és Andinál sokszor nevetésbe torkollott egy-egy beállítás. A képek a galériában láthatók. A Shopsporttal zajló közös munka kapcsán egy kislemez is készül Karácsonyra, melyen a "Karácsony éj, Végül, Mondj egy mesét és a Szerelem szellem" dalok találhatók.


   

 • A Mikulással és sok-sok gyermekkel találkozott a Fresh
  2009-11-12
  Fresh

  Nagykarácsonyban 300 gyermek részére adott jótékonysági koncertet a Fresh. A nagysikerű és vidám hangulatú buli után Andi és Wiki meglátogatta a városban található Mikulásházat és magát a gyermekek jótevőjét is. Mivel Mikulás a varázstávcsövén keresztül úgy látta Wikiék jól viselkedtek idén egy kis előajándékkal engedte őket útjukra. Reméljük sok gyermek részesül még ilyen örömben!


   

 • Fresh - Volt egy nyár ...
  2009-09-05
  Fresh

  Új kislemezzel lepte meg rajongóit a Fresh. A címe Volt egy nyár ...
  Az albumon 4 mix kapott helyet, radio edit, club mix, lounge mix és extended. A dal kissé szomorkás, igazi nyárbúcsúztató dance sláger. A hozzá készült videoklip is ezt a visszaemlékezős hangulatot tükrözi: Andi és Wiki két barátnőjükkel egy utolsó vidám napot tölt el a Balatonnál. A jeleneteket Siófokon a sétányon és Széplakon a Palace Dance Klubban vették fel. A forgatás nagyon vidám hangulatban telt, mivel a cél az volt, hogy minél több vicces képkoca kerüljön a kész anyagba. A klip felvételei egy napon át reggel 7-től hajnali 1-ig tartottak.